Barranc de Baoussous i Anelles

Tenim el lloc web en obres, i poc temps per dedicar-hi, tot i així temps per anar a fer el boig per aquestes muntanyes i rius ja en trobem. 

 

Durant el mes de juny varem anar a baixar una colla de barrancs. El dia 9 ens varem arribar a la Catalunya nord prop de Ceret i férem els descensos del barranc de Baoussous i el ja conegut barranc de les Anelles. Tots dos amb un bon cabal d’aigua. Al barranc de Baoussous a part de negar la màquina de fotos, que tant sols faltava que hi haguessin peixos a dins, a l’hora de tornar al cotxe en lloc d’anar pel bon camí vàrem aparèixer al mateix poble de Ceret, cosa que ens va fer caminar una estoneta més.

Per sort la màquina Olympus TG-820, despres de que quedès plena d'aigua per culpa nostra al deixar una tapa oberta, deixant que s'aixugues be, amb un secador de cap, omplint-la d'arrós i deixar-la al sol, continua funcionant a la perfecció.

 

Investigant varem arribar a la conclusió que un cop s’ha fet l’últim ràpel, s’ha de baixar pel camí que va pel costat del riu, i un cop el creuem de dreta a esquerra ens hem d’enfilar per un camí que puja amunt. Encara ho hem d’anar a comprovar però el que no s’ha de fer es seguir pel camí planer que ens porta a Ceret.