Barranc de les Canals 4art repte

Aquest mes hem anat molt a la neu i hem deixat el repte dels 12 mesos 12 barrancs pel final, i el diumenge dia 28 d’abril hem anat a baixar les Canals, fa dos dies que va plovent de forma intermitent i han plogut un grapat de litres, durant la nit i matinada no ha caigut gaire aigua i comptem que el cabal estarà alt però que és factible fer el descens.

Per aprofitar l’anada hem carregat un tub de ferro d’entre 5 i 6 metres de llargada per participar i ajudar amb les tasques de restauració de l’antic refugi de Sant Aniol. Alleugerits de la carrega continuem fins a tocar de la Comella i ja som al riu. Tal i com ens imaginàvem hi baixa força aigua, cosa que fa que passem fred, fem algun ràpel que normalment saltem o desgrimpem, i que gaudim d’un barranc molt conegut d’una manera diferent.

 

Mentre estàvem fent el descens ens ha plogut i fins i tot nevat, a causa de les baixes temperatures, al acabar el barranc ni tant sols ens hem tret els vestits de neoprè i hem baixat fins al cotxe ben abrigadets.
A destacar que la carretera encara està esllavissada a l’alçada del Pont de Valentí  per culpa de la giratòria que es va estimbar.