Bastiments i Bacivers

Aquest diumenge varem ser una colla, que volíem anar a mirar de primera mà les impressionants nevades que han deixat els Pirineus amb fins a 4 metres de neu, i ens vam acostar fins a Ulldeter, on  per misteris de la naturalesa i per culpa dels forts vents que sacsegen aquest indret la cosa estava molt i molt pelada.

Tot i així  varem sortir del pàrking de dalt, cap al coll de la Marrana, del coll fins a la base del Bastiments hi havia alguns trams sense neu i lliscàvem per l’herba, la pala Bastiments estava prou bé, la cresta que va de la creu fins el piolet, terreny molt irregular i amb pedres,per baixar  cap al coll de Bacivers ens descalçarem els esquis i la baixada fins l'estany de Bacivers força bé. Tot seguit des de l’estany de Bacivers ens varem enfilar per la seva pala i la varem baixar en companyia d’uns quants de la colla de Camprodon, i ja tant sols ens quedava tornar cap a l’estació passant pel coll de la Geganta, pala regalèssia i ja vam ser a l'estació.

Tot i no haver-hi  gaire neu, estar tot ventat, i fer un dia sense sol, ens va sortir una ruta d’uns 1200 metres de desnivell positiu, amb unes baixades que ens varen deixar molt bones sensacions.